Bestuur

27e Bestuur der ESDV Footloose ‘Move Together’

Het is ons een grote eer en een waar genoegen u het 27e bestuur der ESDV Footloose voor het jaar 2016/2017 te mogen presenteren.

   • Shantanu Mahindra (Voorzitter)
   • Suzanne Voorn (Secretaris)
   • Jean Verolme (Penningmeester)
   • Jolijn Hesen (Commissaris Interne Betrekkingen)
   • Willem Prajitno (Commissaris Externe Betrekkingen & Vicevoorzitter)
v.l.n.r. Willem Prajitno, Suzanne Voorn, Shantanu Mahindra, Jean Verolme, Jolijn Hesen

v.l.n.r. Willem Prajitno, Suzanne Voorn, Shantanu Mahindra, Jean Verolme, Jolijn Hesen

Voorzitter

Beste leden van Footloose,

Ik ben Shantanu Mahindra, 2e-jaars Master student Operations Management & Logistics aan de TU/e in Eindhoven. Ik dans nu in totaal 1 jaar, waarvan een half jaar bij Footloose.

Mijn introductie tot het dansen kwam vorig jaar september in de Verenigde Staten. Hier was ik een half jaar op uitwisseling. Ik heb altijd al eens willen leren dansen en heb mij daarom aangesloten bij de Rutgers Ballroom Club wat een universiteitsvereniging is (net als Footloose). Hierdoor heb ik niet alleen de mogelijkheid gekregen om te leren dansen, maar ook om het land af te reizen om aan verschillende wedstrijden mee te doen.

Ik heb daar gemiddeld 15 uur per week getraind, wedstrijden gedanst en evenementen georganiseerd. Maar wat mij het meest bijblijft zijn mijn dansvrienden. Wij waren daar geen vereniging maar een familie en met velen heb ik nog steeds goed contact.

Toen ik in februari bij Footloose kwam wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik nam mezelf voor om de vereniging beter te leren kennen door o.a. lid te zijn van de activiteitencommissie, aan het ETDS in Berlijn mee te doen en mee te dansen in onze showcase.

Na actief te zijn geweest bij 2 verenigingen kan ik concluderen dat dansen iets speciaals heeft, namelijk de gave om mensen bij elkaar te brengen. In het afgelopen half jaar heb ik heel veel gedanst, heel veel leuke evenementen georganiseerd maar boven alles geweldige mensen ontmoet.

Dit ‘speciale’ gevoel van saamhorigheid is het voorgaande bestuur al begonnen te verspreiden en ik wil samen met dit geweldige 27e bestuur hun werk met alle plezier voortzetten. Maar mijn doel gaat nog iets verder, ik wil dat wij dit jaar als één Bunker elkaar beter leren kennen. Zodat we van het laatste jaar hier ook het beste jaar kunnen maken!

Tot snel allemaal!

Shantanu Mahindra

Secretaris

Hallo Footloose-leden!

Mijn naam is Suzanne Voorn en zit in het derde jaar van mijn studie Technische Bedrijfskunde.

Toen ik vanuit Apeldoorn twee jaar geleden naar Eindhoven ben gekomen besloot ik eerst om commissies te doen bij mijn studievereniging en niet meteen te veel hooi op mijn vork te nemen bij de start van mijn studie. In februari liep alles super goed met de studie en ik wilde graag weer gaan dansen. Ik was een aantal jaar gestopt maar tijdens de KMDA maakte ik kennis met Footloose en dat vond ik zo leuk dus ben ik begonnen bij Modern.

Ik dans dus 1,5 jaar bij Footloose en heb al met twee geweldige Showcases mee mogen doen. Bij de laatste showcase heb ik met een vriendinnetje een eigen choreografie gemaakt, wat ontzettend gaaf was om te doen.

Dit jaar ga ik me naast het dansen richten op de taak van Secretaris voor het 27e bestuur. Ik hoop dat ik de goede lijn kan doorzetten van de communicatie binnen de vereniging. Iedereen up to date houden met activiteiten via mededelingenmails en zorgen dat alle vragen via mail/Facebook of persoonlijk worden beantwoord. Ik ben erg enthousiast over onze groep en ik heb er vertrouwen in dat we er alles aan gaan doen om een goed jaar neer te zetten.

Liefs,

Suzanne

Penningmeester

Welkom allemaal!

Mijn naam is Jean Verolme en ik volg voor het vierde jaar Biomedische Technologie.

Anderhalf jaar geleden heb ik me bij Footloose aangesloten, waarbij ik meteen begonnen ben met stijldansen. Salsa en deelname aan de showcase staan ook op mijn repertoire. Verder heb ik deel uitgemaakt van de Activiteiten Commissie: zo kwam ik vaak in aanraking met de bestuurssfeer. Daarnaast beoefen ik windsurfen bij ESVW WETH.

Mijn mening is, dat je nu nieuwe dingen moet uitproberen, waarvoor je de kans niet meer hebt zodra de studententijd voorbij is. Een bijdrage leveren aan onze schitterende vereniging, de ervaring en de gezelligheid: Dat zijn mijn redenen om bestuur te doen. Zo heb ik de functie van penningmeester op me genomen: een belangrijke schakel met een grote verantwoordelijkheid.

Ik kijk uit naar het aankomende jaar: Er zullen individuele uitdagingen voor mijzelf zijn, alsook uitdagingen voor het spiksplinternieuwe bestuur, maar ik heb het volle vertrouwen erin dat wij allen, met plezier, er een topjaar van gaan maken!

Groeten,

Jean Verolme

Commissaris Interne Betrekkingen

Lieve Footloose-leden,

Mijn naam is Jolijn Hesen en ik ben momenteel tweedejaars Psychology & Technology studente aan de TU/e. Dit maakt mij de jongste van dit 27e bestuur, maar bewijst meteen mijn enthousiasme voor de vereniging en interesse in activiteiten naast mijn studie.

Ik dans nog niet zo lang bij Footloose. Wel heb ik tijdens mijn middelbareschooltijd 3 jaar jazzdans ervaring opgebouwd. Het leek me erg leuk om dit weer op te pakken in mijn nieuwe studiestad, dus ben ik begin 2016 gestart met Modern jazz en Hip Hop bij Footloose.

Ondanks, mijn korte lidmaatschap bij Footloose voelde ik me hier meteen thuis! Iedereen is erg verwelkomend, open en vriendelijk en er hangt een fijne gemoedelijke sfeer. Ik was vanaf het begin van mijn lidmaatschap al geïnteresseerd in commissiewerk en heb afgelopen zomer dan ook enthousiast meegeholpen als PR-commissielid tijdens de introductieweek. Echter, ik wilde graag meer verrijkende activiteiten doen naast mijn studie en “bestuurslid worden van een leuke vereniging” stond nog op het lijstje. Dus toen ik hoorde dat de vereniging nog kandidaten voor het nieuwe bestuur zocht, wilde ik deze kans niet mislopen.

Naast wat terug doen voor de vereniging, mezelf uitdagen en mezelf de optie geven om te groeien, was een van mijn persoonlijke goals om tijdens dit bestuursjaar veel nieuwe mensen te leren kennen en mezelf een gezellig jaar te bieden. De functie commissaris interne betrekkingen sprak me daarom het meeste aan. Ik hoop hiermee alle huidige Footloose-leden beter te leren en een aanspreekpunt te zijn voor al de toekomstige leden en hen een verwelkomend gevoel te geven, zoals ik dat heb ervaren tijdens mijn beginnend lidmaatschap!

Ik voel me vereerd dat ik dit jaar mag samenwerken met de supertoffe leden van dit 27e bestuur en ik heb er vertrouwen in dat dit een geweldig jaar gaat worden.

Hopelijk tot snel en veel liefs,

Jolijn

Commissaris Externe Betrekkingen & Vice-Voorzitter

Hoi hoi!

Ik ben Willem Prajitno, vijfdejaars werktuigbouwkunde student aan de TU/e. Mijn studierichting is Polymer Technology binnen het faculteit Werktuigbouwkunde. Heb gedurende vijf jaar commissies gedaan binnen de studievereniging: Simon Stevin. Vanaf oktober 2015 tot en met augustus 2016 ben ik voorzitter geweest bij KIVI Students Eindhoven. Tot begin februari ben ik in de achtergrond beschikbaar als de vice-voorzitter.

Anderhalf jaar geleden was ik begonnen met stijldansen. Sinds een jaar salsa en half jaar zouk. Graag ga ik regelmatig uit naar Santiago of andere sociale avonden om te dansen. Ik houd van het sociale aspect bij het dansen met name bij koppeldansen. Dit is ook de aanleiding geweest voor mij om het komend jaar het bestuur van ESDV Footloose te betreden. Ik doe het bestuursjaar samen met de vriendengroep om héél veel plezier te beleven en duidelijk te maken aan de buitenwereld hoe leuk het is om te dansen!

Toedels,

Willem Prajitno

 

27e Bestuur der ESDV Footloose
Move Together

logo 27<sup>e</sup bestuur Move Together

Naar boven

 

Meer weten over wat het bestuur doet? Klik hier voor meer informatie.

Verder eren wij ook onze oud besturen, de lijst van oud besturen kun je hier vinden.