Lid worden

Als je mee wilt doen aan een (of meer!) van de danscursussen, kunt je het beste gewoon langskomen naar de eerste les. De eerste les is namelijk gratis en vrijblijvend! Als deze bevalt kan je je als nog inschrijven voor die cursus. Zo kun je eerst zien of de cursus je bevalt, en of je bijvoorbeeld een danspartner kunt vinden. De eerste les van het komende semester vind plaats in de week van 24 september.

Inschrijven
Wil je lid worden? Meld je dan bij het bestuur. Zij hebben inschrijfformulieren en kunnen eventuele vragen voor je beantwoorden. Je kunt je dan ook al meteen aanmelden voor de verschillende cursussen of activiteiten. Zodra je contributie bij ons binnen is, ben je officieel lid. Je kan via de website alvast een inschrijfformulier downloaden (zie hieronder) en dit ingevuld inleveren bij het bestuur. Daarnaast zijn er natuurlijk inschrijfformulieren bij de eerste les verkrijgbaar, die je voor de tweede les ingeleverd moet hebben.

Contributie
Een jaar lidmaatschap kost 30 euro. Word je pas lid in het tweede semester, dan is het slechts 20 euro. Een cursus van 15 lessen (half jaar) kost bij ons 30 euro per persoon. Dans je in hetzelfde semester meerdere cursussen, dan is je tweede en volgende cursus 10 euro goedkoper, dus 20 euro.

Deurpas
Zodra je lid bent, kunnen wij voor jou een deurpas aanvragen. Hiervoor moet je apart tekenen en je krijgt een acceptgiro om de borg te betalen. Dit loopt echter via de TU/e. In het begin van de cursussen zorgen wij dat je snel een deurpas krijgt, maar ondertussen laten we je ook gewoon even binnen!

Rekeningnummer: 59.35.27.771