Beach Party en Welcome Back dansavonden

Woensdag 15 Augustus: Beach Party Dans avond

Zomervakantie. Zon, zee, luchtige kleding en een koud drankje. Het is de vakantie waar iedere student naar uitkijkt, maar dit jaar stelt een beetje teleur. Veel dagen zijn koud of regenachtig. Maar dat hoeft ons Footloosers niet te weerhouden, die zomerkleding MOET gedragen worden! En wel op de Beach Party dansavond!

Op woensdag 15 augustus organiseren we een dansavond in een zomerse sfeer, of het nu warm is of niet! We gaan los vanaf 19.00.

Woensdag 5 september: Welcome Back Dansavond

De colleges starten begin september en dat kan maar één ding betekenen. Een nieuw collegejaar vol met dansplezier! Footloose heet graag al zijn leden welkom op de Welcome Back Dansavond op woensdag 5 september. Deze dansavond is inclusief een barbecue, zodat je met iedereen kan bijpraten, onder het genot van een goed stuk vlees.

Wil jij ook mee eten met de barbecue? Geef dan aan dat je komt op het Facebookevent, of stuur een mailtje (activiteiten apenstaart esdvfootloose punt nl).