NTDS 2013 in Nieuwegein

Na de grote deelname van Footloose bij het laatste ETDS staat er nu weer een leuk studentendanstoernooi op de rol,namelijk het NTDS 2013 in Nieuwegein!
Van 15 t/m 17 februari wordt het georganiseerd door een team van de zustervereniging uit Utrecht, U dance.
Het NTDS is een stijldanstoernooi en het staat voor het Nederlands toernooi voor dansende studenten en wordt 1 keer in het jaar georganiseerd door één van de deelnemende universiteiten. Het toernooi bestaat uit een breitensport toernooi voor mensen met een wedstrijdniveau ongeveer tot de Nederlandse debutanten 2 en een open klasse voor hogere paren. Op zaterdag is er een ballroom toernooi, waar op zondag een latin toernooi wordt georganiseerd. ‘s avonds worden er daarbij grote feesten georganiseerd binnen het thema van het toernooi. Deze keer is het thema:

In de open lucht!

Deze toernooien draaien voornamelijk om een gezellig weekend dansen voor, door en met andere studenten. Het maakt niet uit of je als paar komt of alleen, het is een geweldig weekend om lekker te dansen, heerlijk te feesten en natuurlijk veel nieuwe mensen te leren kennen! Je danservaring maakt niet uit, bij het vorige NTDSen deden mensen mee uit allerlei cursussen van beginners (!) tot topklasse, en iedereen heeft een goed resultaat kunnen neerzetten. Daarnaast hadden we met ons team van 25(!) deelnemers ook een geweldige sfeer gedurende het hele weekend. De kosten zijn 42,50 pp.

Let op! Dit NTDS heeft minder ruimte voor inschrijvingen dan het ETDS! Dus als je mee wil schrijf je dan nu zo snel mogelijk in door een mailtje te sturen naar:
teamcaptain [at] esdvfootloose [punt] nl

In dat mailtje willen wij het volgende van je weten:
-In welke wedstrijden je mee wenst te dansen, ballroom, latin of beide.
-wie je partner is of dat je blind-date
-In welke wedstrijdklasse je in Nederland danst (als je wedstrijden danst)
-Of je (PhD-)student bent of dat je werkt
-Voor de open klasse paren: of je aangemerkt wil worden als adjudicator.
-Of je speciale dieetwensen hebt (zoals vegetariër of voedingsallergieen)

PAS OP!
De organisatie heeft aangegeven om een inschrijving pas definitief te maken als zij de betaling voor die deelnemer binnen hebben. Wij zien ons dus hierdoor genoodzaakt om hetzelfde te doen en dus de regels aan te passen t.o.v. vorige toernooien. Als jouw inschrijving per mail of inschrijflijst binnen is EN wij de betaling binnen hebben op de rekening van Footloose schrijven wij je in. Op die manier kunnen we ieders plaats op het NTDS garanderen. Het is eventueel wel mogelijk om tickets onder leden door te verkopen, mocht je opeens toch niet blijken te kunnen.

Tot ziens op het NTDS!