Het nieuwe dansseizoen start op 18 februari!

Of je nu al jaren danst of nog nooit op de vloer hebt gestaan, of je nu van Modern Jazz, Salsa, Tapdans, Zouk, Hiphop of Stijldansen houdt, Footloose heeft voor ieder wat wils.

Op maandag 18 februari 2013 begint het nieuwe dansseizoen van Footloose. In de eerste lesweek is de eerste les helemaal gratis, dus je bent helemaal vrij om langs te komen en te kijken of Footloose iets voor jou is.

Footloose is een studentendansvereniging. Ons doel is gezelligheid en plezier, ons middel is dansen. Hiervoor hebben we twee eigen danszalen, een groot aantal vrijwillige studenten die de vereniging besturen en dansavonden organiseren, en 9 professionele docenten voor het geven van cursussen. Daarnaast organiseren we ook tal van activiteiten uiteenlopend van een eenvoudige thema-dansavond tot internationale studentendanswedstrijden.

Dus kom komende week langs om kennis te maken en gezellig mee te doen tijdens de lessen! Voor onze lestijden, zie het lesrooster: https://www.esdvfootloose.nl/lesrooster/