Speciale lesweek april

Lieve Footlooseleden!

De Speciale Lesweek komt er weer aan! In de week van 22 t/m 26 april organiseert Footloose een speciale lesweek waarin je speciale lessen kan volgen en aan activiteiten kan meedoen. Je bent elke avond welkom, dus ook op avonden waarop je normaal niet danst.

Alle activiteiten vinden plaats in de Grote Danszaal.  Meer informatie is te vinden in onze informatiefolder. Voor vragen over activiteiten kun je mailen naar: activiteiten@esdvfootloose.nl

MAANDAG                            BUIKDANSEN  

Start: 20:00 uur

Docent: Ana

De buikdans is een dansvorm uit het Midden-Oosten  en Noord-Afrika waarbij je leert om verschillende lichaamsdelen afzonderlijk van elkaar te bewegen, of wel het isoleren van lichaamsdelen.

Let op! Deze workshop is alleen toegankelijk voor vrouwen. We nodigen de mannen uit om gezellig een drankje te komen drinken in de ScoRE-Bar.

 

DINSDAG                             CAPOEIRA

Start: 20:00 uur

Docent: Graduado Sapo

Capoeira is een spel, vaak omschreven als een Braziliaanse vecht-dans. Tijdens deze workshop worden de regels van het spel beschreven en leer je paar indrukwekkende ‘moves’.

 

WOENSDAG                           DINE&DANCE     +    SWINGFOX

Start:   19:00  uur

(20:30 start Swingfox)

Docenten: Paul en Yvonne Melskens

De woensdag wordt traditioneel geopend met een
Dine & Dance. Iedereen neemt een gerecht mee voor maximaal 2-3 personen en  dan eten we met z’n allen gezellig van een lange buffettafel met de meest uiteenlopende gerechten.

Om 20:30 starten we met SwingFox. Deze dans is een combinatie tussen foxtrot (quickstep) en Discoswing. De dans wordt in een losse houding met een partner gedanst. Het is niet noodzakelijk om met een partner naar deze avond te komen.

 

DONDERDAG                       FOOTLOOSE QUIZ

Start: 20:00 uur

Heb jij kennis van dans, muziek en/of film? Doe dan mee aan de Footloose Quiz! En win met jouw team de Footloose Quiz Bokaal!

 

VRIJDAG                       FAMILIE DANSAVOND

Start: 20:00 uur

Denk jij ook altijd al:  “Footloose is zo gezellig, ik wil mijn familie en vrienden laten zien wat het inhoud en hoe gezellig het is?” Kom dan naar de familie dansavond en neem iedereen mee die je graag aan Footloose wilt voorstellen.