Afdansen

Binnenkort staat het afdansen al weer voor de deur. Tijdens het afdansen krijgen alle dansers de gelegenheid om te laten zien wat ze geleerd hebben. Ervaren juryleden zullen jullie dansen beoordelen en aan het eind van de avond krijg je een mooi certificaat mee.

Het afdansen zal plaatsvinden op Woensdag 12 Juni vanaf 18:30 in de Grote Danszaal van Footloose. Het indansen begint om 18:00. De precieze tijdsplanning zal nog op de website worden gezet. Meedoen aan het afdansen is helemaal gratis.

Als je je op wilt geven voor het afdansen stuur je een mailtje naar afdansen@esdvfootloose.nl met daarin de volgende gegevens:

– Je volledige naam
– De volledige naam van je danspartner
– De cursus & het niveau waarin je wilt afdansen

Voorbeeld:

Beste Footloose bestuur,

Ik wil me graag opgeven voor het afdansen.

Naam: Vincent van Dam
Danspartner: Silvie Schönen
Cursus: Stijldansen Zilverster (Ballroom & Latin)

mvg,
Vincent

Let op: Als je als paar wilt afdansen, hoeft dus enkel de heer zich op te geven (met uiteraard de naam van zijn danspartner). Voor individuele dansen is het uiteraard wel handig om je als vrouw op te geven 😉

De deadline voor het inschrijven is Vrijdag 7 Juni 23:59.

Voor vragen kan je een mailtje sturen naar bestuur@esdvfootloose.nl of een van de bestuursleden aanspreken.