Showcase E-Motion

Twee weken geleden was het dan zover, de voorstellingen van de showcase 2013 E-Motion! Na maandenlange voorbereidingen was het eindelijk tijd om alle bedachte ideeën te realiseren tijdens het opbouwen. Iets bedenken is één ding, maar om het er ook zo uit te laten zien zoals het er in je hoofd uitziet is iets anders. Vanaf vrijdag zijn er lange dagen doorgewerkt om zondag de generale en de twee voorstellingen van start te kunnen laten gaan.
En hoe! De reacties zijn overweldigend. De eerste foto’s zijn al online te bewonderen, en een dvd is in de maak. Zelfs de eerste voorbereidingen voor volgend jaar zijn al begonnen.


De geweldige voorstellingen hadden natuurlijk nooit plaats kunnen vinden zonder de inzet van de docenten, choreografen, vrijwilligers en de dansers! Wij hebben een super tijd gehad en hopen jullie ook. We kunnen voorlopig nog nagenieten, en zullen al het beeldmateriaal zo snel mogelijk jullie kant op sturen.

Natuurlijk willen we volgend jaar de traditie van de showcase voortzetten. Lijkt het jou leuk om volgend jaar voor wéér zo’n mooie showcase te zorgen (en deel te zijn van de leukste commissie van Footloose)? Spreek dan eens een van de commissieleden van dit jaar aan, of stuur een berichtje naar showcase@esdvfootloose.nl.

 

Liefs,

Showcase commissie 2013

Veronique Hamelers

Esther Smit

Joep van Putten

Melanie Nauta

Lydia Groenenberg