NTDS 2014

Nijmegen, 7-9 Maart

De deelnemerslimiet is bereikt! Inschrijvingen zijn gesloten.

Van 7 tot 9 Maart vindt het Nederlands Toernooi voor Dansende Studenten (NTDS) plaats, in Nijmegen. Het NTDS is een stijldanstoernooi waar alle Nederlandse studentendansverenigingen bij elkaar komen voor een weekend gezelligheid, plezier en héél veel dansen!

Onderdeel van het weekend is een wedstrijd. Er zijn verschillende categorieën, van pure beginners tot ver gevorderde dansers. Of je nu net Brons hebt gedaan, of Topklasse fluitend doorlopen hebt, er is een categorie voor jou!

Maar ook als je helemaal geen zin hebt in een wedstrijd kun je mee. Er is ruime gelegenheid tot vrijdansen tussendoor en op de thema/gala avonden. De rest van de tijd kun je aanmoedigen, helpen of gewoon bier drinken.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus we willen graag met héél veel dansers meedoen aan dit NTDS!  Wil jij ook dansende studenten uit heel Nederland ontmoeten? Om deel te nemen stuur je een mailtje naar de wedstrijdcommissie.  Lees verderop wat er in dit mailtje moet staan en wat het thema dit jaar is!

Elk toernooi heeft een eigen thema. Dit zul je terugzien in de aankleding, niet alleen van de zaal maar ook van de teams. Er is op zaterdag een thema-avond waarop je een leuk kostuum kunt dragen. Het thema voor 2014 is: Atlantis!

De kosten bedragen € 42,50 voor (Phd-) Studenten, en € 55,- voor niet-studenten. De deadline voor aanmeldingen (én betalingen) is 10 februari 2014!

De deelnemerslimiet is bereikt! Inschrijvingen zijn gesloten.

Wat moet er in de inschrijfmail?

  • Wil je ballroom, latin of beide meedansen?
  • Dans je korter of langer dan één jaar?
  • Met wie ga je dansen? (of ga je blind-daten)
  • Ben je (PhD-)student bent of werk je?
  • Als je al wedstrijden danst: In welke wedstrijdklasse zit je?
  • Voor de open klasse paren: wil je aangemerkt wil worden als adjudicator
  • Heb je speciale dieetwensen? (bijv: vegetarisch)

 

FAQ

  • Ik heb geen partner. Geen probleem! Schrijf je in als blind-dater en je kan op vrijdagavond, tijdens het blind-date programma een partner zoeken voor één of beide wedstrijden.
  • Ik heb geen vervoer. Wij gaan ons uiterste best doen om voor iedereen vervoer te regelen.
  • Ik ben pas net begonnen en dans nog niet goed genoeg. Bij het NTDS gaat het voornamelijk om gezelligheid. Wedstrijdresultaten zijn alleen een leuke bijkomstigheid. In elk NTDS doen mensen mee uit allerlei cursussen, van beginners tot topklasse, en iedereen kan een goed resultaat bereiken. Plus, er is een speciale beginners klasse, waarin meer studenten meedoen die allemaal minder dan één jaar dansen

 

Zie verder de website van de organisatie.