De Uitvoering Nadert

maakbare liefde

Maakbare Liefde goed op weg!

Een leuke groep dansers van Footloose is begonnen met de repetities voor de spectaculaire voorstelling Maakbare Liefde. Samen met o.a. de toneelvereniging Doppio en de muziekvereniging Studentproof zullen de dansers van Footloose op 9, 10 en 11 mei optreden in de grote hal van het Auditorium, voor ongeveer 900 man publiek. Tijdens de show laten de dansers, toneelspelers en muzikanten het verhaal zien van een metropool, waarin allerlei verschillende soorten mensen wonen. Zij proberen het leven naar hun hand te zetten, en streven daarbij naar ware liefde. Het is maar de vraag of hun aanpak altijd zonder gevolgen zal zijn…

Volg Maakbare Liefde nu op http://www.maakbareliefde.nl

Wil je vrijwilliger zijn op bij een van de uitvoeringen informeer dan door een mail te sturen naar secretaris@esdvfootloose.nl