Diep in de Zee

Reportage vanuit Atlantis

In het weekend van 7 tot 9 maart is een delegatie van Footloose afgereisd naar wijchen om daar deel te nemen aan het NTDS. Dit was uitermate bijzonder omdat dit in Atlantis gehouden zou worden. In deze onderwater setting heeft Footloose dan ook laten zien waarom het ook al weer Eindhoven de Gekste is. Mee dansen met het thema dansje en feesten tot laat in de nacht niets was teveel voor onze dappere diep zee duikers. De gezelligheid stond bij Footloose duidelijk voorop.
Maar er werden natuurlijk onderwater ook geweldige resultaten gehaald zo waren Eva en Bob derde in de ballroom van hun klasse en werden Neeltje en Jason 1e in hun categorie in de latin. Verder was Footloose 4e in het team klassement met dank aan de goede deelname van de 32 deelnemers van de vereniging, die na een weekend onderwater wel toe waren aan wat verse lucht en een lekkere pizza. Het weekend werd afgesloten met een gezellige avond waaruit bleek dat er misschien toch iets is meegereisd vanuit de onderwater wereld.

Wij hopen de volgende net zoveel mensen mee nemen naar het volgende NTDS.

Uw verslaggever uit Atlantis.