Thema Showcase 2015 bekend!

Het thema voor de nieuwe Showcase is bekend!

Harder – Better – Faster – Stronger

Ontwikkeling op allerlei vlakken staat dit jaar centraal. Hierbij kun je denken aan persoonlijke ontwikkeling maar ook aan het innovatief gebruik maken van licht, geluid, beeld en meer. Wees creatief en daag jezelf uit!

Na het grote succes van vorig jaar, zal de Showcase ook dit jaar weer plaatsvinden in het Parktheater en wel op zaterdag 13 juni 2015. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda!

Gedurende het jaar houden we jullie via mails en onze Facebook pagina op de hoogte van onze plannen. Daarnaast kun je ons voor vragen altijd even aanspreken of mailen naar showcase [at] esdvfootloose [.] com

Groetjes,

Showcasecommissie ’15

Melanie Nauta

Amy Berendsen

Dio Bos

Pepijn Pennings

Maaike Smits