30 Januari: Prom night!

Beste Footlooseleden,

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: Prom Night! 30 Januari aanstaande gaan we met zijn allen gezellig eten gevolgd door een met leuke muziek en dans gevulde avond en nacht. Wil je hier deel van uit maken, vergeet je dan niet aan te melden op de website voor 23 januari. Kies een leuke date en kom gezellig vieren dat we als ESDV Footloose 25 jaar bestaan. Het thema is Prom night: een mooie gelegenheid om je sentimentele middelbare school momenten te herleven.

Bij een Prom hoort natuurlijk een prom king en queen, dus ook Footloose is op zoek naar het koninklijke paar wat de geschiedenis in zal gaan als Prom King en Prom Queen. Ken jij iemand waarvan je denkt dat die zeker geschikt is, geef ze dan op via de facebook poll, en moedig vooral je mededansers aan om te stemmen. Deze poll wordt tegelijkertijd met de inschrijvingen op 23 januari ‘s avonds gesloten. Uit de top van de poll worden de kandidaten gekozen. Op het gala zelf vindt de uiteindelijke verkiezing en onthulling plaats.

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen op de avond van 30 januari, en wellicht sta je aan het eind van de avond in de spotlight als Prom King of Prom Queen en wordt je de rest van het jaar aangesproken als zijne koninklijke hoogheid.

Ga nu naar de officiële Footloose Lustrum Gala website voor meer informatie en om je in te schrijven!

Met vriendelijke groet, Lustrum commissie.