ETDS voorjaar 2015

Van 22 tot 25 Mei vindt het European Tournament for Dancing Students (ETDS) plaats, in Kaiserslautern. Het ETDS is een stijldanstoernooi waar een groot aantal studentendansverenigingen uit Europa bij elkaar komen voor een weekend gezelligheid, plezier en héél veel dansen!

Onderdeel van het weekend is een wedstrijd. Er zijn verschillende categorieën, van pure beginners tot ver gevorderde dansers. Of je nu net Brons hebt gedaan, of Topklasse fluitend doorlopen hebt, er is een categorie voor jou!

Maar ook als je helemaal geen zin hebt in een wedstrijd kun je mee. Er is ruime gelegenheid tot vrijdansen tussendoor en op de thema/gala avonden. De rest van de tijd kun je aanmoedigen, helpen of gewoon bier drinken.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus we willen graag met héél veel dansers meedoen aan dit ETDS!  Wil jij ook dansende studenten uit heel Europa ontmoeten? Om deel te nemen vul je simpelweg dit formulier in! Je kunt natuurlijk ook een mail sturen.

Lees verderop wat het thema dit jaar is en meer!

Elk toernooi heeft een eigen thema. Dit zul je terugzien in de aankleding, niet alleen van de zaal maar ook van de teams. Er is op zaterdag een thema-avond waarop je een leuk kostuum kunt dragen. Het thema voor dit ETDS is: Beach-Party

Belangrijke notities:

 • De deelnemersbijdrage is € 55,-
 • De regels voor wie mag deelnemen aan de breitensport zijn deze versie wat anders dan normaal: grootste verschil is dat diegenen die debutanten 2 of 3 hebben gedanst bij NADB wedstrijden niet meer mogen deelnemen met hun eigen partner. Zij mogen wel blind-daten in de breitensport, of meedoen met de Open Klasse (en dus een partner loten). Meer informatie
 • Daarnaast meldt de organisatie expliciet dat iedere inschrijving definitief is. Afmelden is niet mogelijk. Zorg dus dat je zeker bent dat je wil deelnemen alvorens je inschrijft.

Wat moet er in de inschrijfmail?

De deelnemerslimiet is bereikt!

 • Voor- én Achternaam
 • Email (van elke persoon die je registreert!)
 • Ben je (PhD-)Student?
 • Wil je ballroom, latin of beide meedansen?
 • Met wie ga je dansen? (of ga je blind-daten)
 • Als je al wedstrijden danst: In welke wedstrijdklasse zit je?
 • Voor de open klasse paren: wil je aangemerkt wil worden als jury?
 • Heb je speciale dieetwensen? (bijv: vegetarisch)
 • Ben je bereid mee te helpen als vrijwilliger?
 • Wil je een ETDS T-shirt bestellen? (welke maat?)
 • Blijf je tot en met het ontbijt op maandag of vertrek je al zondagavond?

Stuur een email
FAQ

 • Ik heb geen partner. Geen probleem! Schrijf je in als blind-dater en je kan op vrijdagavond, tijdens het blind-date programma een partner zoeken voor één of beide wedstrijden.
 • Ik heb geen vervoer. Wij gaan ons uiterste best doen om voor iedereen vervoer te regelen.
 • Ik ben pas net begonnen en dans nog niet goed genoeg. Bij het ETDS gaat het voornamelijk om gezelligheid. Wedstrijdresultaten zijn alleen een leuke bijkomstigheid. In elk ETDS doen mensen mee uit allerlei cursussen, van beginners tot topklasse, en iedereen kan een goed resultaat bereiken.

Zie verder de website van de organisatie.

Inschrijven:

Bezig met laden…