Nieuwe Leden Activiteit

Ben je maximaal een jaar lid van Footloose? Kom dan op vrijdag 9 oktober naar de Nieuwe Leden Activiteit. Je bent welkom vanaf 15.00 uur in de Grote Danszaal. Later komen mag ook, als je 15.00 uur niet haalt i.v.m. colleges. Wat we gaan doen, is een verrassing!

’s Avonds om 18.30 uur is er een friettafel voor alle leden van Footloose. Voor nieuwe leden is de friettafel gratis. Ben je langer dan een jaar lid, dan zijn de kosten 3 euro (graag contant meenemen!). Iedereen kan zich uiterlijk 17.00 uur opgeven voor de friettafel en moet daarbij aangeven of diegene een frikandel, kroket of kaassouflee als snack wilt.

We sluiten de avond af met een leuke verrassingsactiviteit voor alle leden in de Grote Danszaal. Deze activiteit begint om 19.30 uur.

Inschrijven kan door je naam op de inschrijflijst bij de danszaal te zetten of een mail naar de activiteitencommissie (accie@esdvfootloose.nl) te sturen.