Commissieleden gezocht!

Dit jaar worden twee nieuwe commissies opgezet: de kookcommissie en de eerstejaarscommissie. En we zijn op zoek naar commissieleden! Ook de PR-commissie is hard op zoek naar nieuwe leden.

Met de kookcommissie willen we gaan regelen dat leden ’s avonds voor de eerste lessen gezellig samen kunnen koken en eten. Dit is natuurlijk niet alleen handig, maar vooral ook gezellig en goed voor binding tussen de leden. Vind je het leuk om te helpen of te koken? Dan is dit misschien iets voor jou.

De eerstejaarscommissie willen we opzetten om speciaal voor alle nieuwe leden leuke activiteiten te gaan organiseren, waardoor deze leden sneller betrokken worden binnen Footloose. Dit kan van alles inhouden, misschien zelfs een soort Footloose-introweekend aan het begin van het semester. Heb je ideeën en vind je het leuk om te komen helpen? In de eerstejaarscommissie kunnen alle leden van Footloose deelnemen, ook ‘oudere’ leden zijn van harte welkom!

Verder willen we bij Footloose dit jaar zorgen voor meer promotie en exposure. Dit willen we bijvoorbeeld gaan bereiken door het organiseren van speciale optredens, flashmobs en (eenmalige) workshops. Ook het geven van grote feesten een paar keer jaar staat mogelijk op het lijstje. Verder komt de introductie aan het einde van het jaar er weer aan, en ook hier kunnen weer leuke activiteiten voor geregeld worden. Is dit iets voor jou? Ga dan bij de PR-commissie!

Ben je geïnteresseerd in een (of meerdere) commissie(s) of wil je meer weten? Neem dan contact op met Simone de Jong (commissaris@esdvfootloose.nl). Ook voor interesse in een van de andere commissies kun je contact opnemen, want ook hier zijn nieuwe commissieleden welkom.