Speciale Activiteitenweek

Aankomende week is het weer Speciale Activiteitenweek bij Footloose! Dit betekent dat er deze week geen reguliere danslessen zijn, maar iedere avond leuke activiteiten. Voor de meeste activiteiten is de uiterste inschrijfdatum 6 november, dus schrijf je nog snel in op de inschrijflijsten bij de Grote Danszaal.

Maandag: Workshop Forró
Forró is een Braziliaanse dansstijl. De dans stamt uit het Noordoosten van Brazilië, maar is tegenwoordig in het hele land populair. Forró is een vrolijke en sensuele partnerdans, waarbij de man en vrouw dicht tegen elkaar dansen. De dans is gemakkelijk te leren, zeker als je al basiskennis hebt van salsa.

Wil je graag een nieuwe dansstijl leren? Kom dan naar de workshop Forró en ervaar een stukje Braziliaanse cultuur!

Kosten: 2 euro (contant meenemen!)

Dinsdag: Bootcamp
Wil je werken aan je conditie, spierkracht en flexibiliteit op leuke muziek? Kom dan naar de bootcamp! Met oefeningen specifiek gericht op het verbeteren van je danshouding en spiergroepen die je veel gebruikt tijdens het dansen, leer je in 1,5 uur een sterkere danser te worden.

De bootcamp is geschikt voor dansers van iedere stijl en ieder niveau.
Vergeet niet een flesje water, handdoekje en sportkleding mee te nemen.

Kosten: 2 euro (contant meenemen!)

Woensdag: Dine & Teammatch
De avond begint met een gezellig diner. Iedereen neemt een hoofd-, voor- of nagerecht mee voor 2-3 personen.

Om 20.00 uur start de Teammatch. We gaan tegen elkaar strijden in 2 teams, waarin alle dansstijlen en –niveaus vertegenwoordigd zijn. De teams krijgen speciale opdrachten. Zo danst een ervaren danser bijvoorbeeld met een beginner of dans je op een nummer dat steeds sneller gaat. Doel is vooral veel plezier maken!

Donderdag: Jongens tegen de Meisjes
Wie zijn er beter, de jongens of de meisjes van Footloose? Tijdens de speciale lesweek gaan daar eindelijk achterkomen!

In het spel ‘De Jongens tegen de Meisjes’, bekend van het televisieprogramma, nemen 2 teams het tegen elkaar op in een aantal spannende spelrondes. Doe mee en bewijs voor eens en altijd dat jouw geslacht het beste is.

Vrijdag: Familie en Vrienden Dansavond
We sluiten de week af met een Familie & Vrienden Dansavond. Denk jij ook wel eens: “Footloose is zo gezellig, dat wil ik aan mijn vrienden en familie laten zien?” Kom dan naar de dansavond en neem je vrienden, broertjes, zusjes en ouders mee!

Dit is dé kans om je familie en vrienden te laten zien waar jij je danslessen volgt. En natuurlijk kunnen zij zelf ook even de voetjes van de vloer doen!