Nieuw: de kookcommissie

Nieuw bij Footloose: de kookcommissie! Vind jij het altijd lastig om vroeg te moeten eten om op tijd te kunnen dansen of vind je het gewoon heel gezellig om met andere Footloose-leden te eten? Hier is nu iets op bedacht! Vanaf nu kun je ook mee-eten bij Footloose. Op aangegeven data kun je ‘s avonds voor 3 euro mee-eten. Om 18.00 uur staat er een bord eten voor je klaar. De kookcommissie zorgt voor de organisatie en voor de kokers. Geef je op vóór 15.00 om die dag nog mee te kunnen eten.

De eerste data dat gekookt gaat worden zijn woensdag 2 december en dinsdag 8 december. Als er liefhebbers zijn voor de maandag of donderdag kan dit ook in overleg.

Heb je interesse om te komen koken of heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar kookcie@esdvfootloose.nl.

Geef je op via de pagina van de kookcommissie om mee te eten.