Afdansen 3 februari

Met het einde van het dansseizoen in zicht, is het natuurlijk ook weer tijd voor het afdansen. Het afdansen wordt georganiseerd op woensdag 3 februari.
Tijdens deze avond kun je laten zien wat jij dit seizoen hebt geleerd aan vrienden, familie en natuurlijk de andere leden, en ontvang je aan het einde van de avond een certificaat. Het is dus een mooie afsluiting van het dansseizoen. Daarnaast worden er verschillende demo’s gegeven. Deze avond is altijd erg feestelijk en gezellig met veel andere Footloose leden, dus kom vooral!

Je kunt voor de volgende dansstijlen afdansen: zouk, kizomba, salsa en stijldansen. Wil je meedansen? Meld je dan voor 29 januari aan door een mail te sturen naar afdansen@esdvfootloose.nl en vermeld de volgende gegevens:

  • eigen naam + naam van je danspartner
  • in welke stijl je wilt afdansen en op welk niveau

Slechts één van de twee van een danskoppel hoeft een mail te sturen, omdat de naam van de danspartner ook vermeld moet worden.

We hopen jullie allemaal te zien woensdag 3 februari!