Wie is de Mol? + Friettafel

Wanneer: vrijdag 5 februari
Tijdstip friettafel: 18.00 uur
Tijdstip Wie is de Mol?: 19.30 uur
Waar: in de Bunker

Op vrijdag 5 februari is het tijd voor een friettafel met als toetje het spel Wie is de Mol?

Schrijf je voor beide activiteiten in op de inschrijflijst buiten de Grote Danszaal. De deadline voor inschrijving is woensdag 3 februari!

Vanaf 18.00 uur is de Grote Danszaal geopend voor de friettafel. Schrijf je in op de inschrijflijst en vul je voorkeur in voor een snack (frikandel, kroket of kaassoufflé). De kosten van de friettafel zijn €3, -. Inschrijven is betalen!

Wie is de Mol? begint om 19.30 uur. Hierbij is het de bedoeling om de mol te ontmaskeren door verschillende spellen te spelen. Of is de mol iedereen te slim af en blijft de mol ondergronds? Tijdens de spellen wordt gestreden om zoveel mogelijk geld/punten voor de pot te verzamelen. Schrijf je in en ga de uitdaging aan!

Voor vragen over mol gerelateerde zaken kun je contact opnemen met Jennifer van der Linden of Jean Stephan Verolme.