ETDS Berlijn 2016

Van 13 tot en met 16 mei vindt het European Tournament for Dancing Students plaats in Berlijn. Het ETDS is een stijldanstoernooi waar een studentendansverenigingen uit Europa bij elkaar komen voor een weekend gezelligheid, plezier en héél veel dansen!

Onderdeel van het weekend is een wedstrijd. Er zijn verschillende categorieën, van pure beginners tot ver gevorderde dansers. Of je nu net Brons hebt gedaan, of Topklasse fluitend doorlopen hebt, er is een categorie voor jou!

Maar ook als je helemaal geen zin hebt in een wedstrijd kun je mee. Er is ruime gelegenheid tot vrijdansen tussendoor en op de thema/gala avonden. De rest van de tijd kun je aanmoedigen, helpen of gewoon bier drinken.
Elk toernooi heeft een eigen thema. Dit zul je terugzien in de aankleding, niet alleen van de zaal maar ook van de teams. Er is op zaterdag een thema-avond waarop je een leuk kostuum kunt dragen. Het thema voor dit ETDS is Golden Twenties.

Alle informatie over dit ETDS is te vinden op etds.eu.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus we willen graag met héél veel dansers meedoen aan dit ETDS! Om deel te nemen stuur je snel een mail naar wc@esdvfootloose.nl met daarin de volgende informatie:
• Voor- en achternaam
• Man/vrouw
• Mailadres waarop je informatie wil ontvangen over dit ETDS
• Blind-date of naam danspartner
• Danservaring en eventueel wedstrijdervaring (ivm het inschrijven in de klasse, Breitensport, CloseD of Open Klasse)
• Ben je (PHD-)Student?
• Is het de eerste keer dat je meedoet?
o Indien nee; wanneer heb je voor de laatste keer meegedaan in de Breitensport klasse tijdens een ETDS?
• Blijf je t/m maandagochtend, ivm het ontbijt?
• Slaap je op locatie, of maak je gebruik van een andere accomodatie?
• Eventuele dieetwensen
• Wil je jureren?
Belangrijke notities:
 De deelnemersbijdrage is € 65,- voor (PHD-)studenten en € 85,- voor anderen.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol=vol! Wil je meedoen? Geen je dan snel op!

FAQ
 Wat als ik geen auto heb? Er is een facebookgroep voor alle deelnemers vanuit Footloose. Hier kan worden overlegt of mensen samen kunnen reizen.

Wat als ik pas net begonnen ben en nog niet goed genoeg dans? Bij het ETDS gaat het voornamelijk om gezelligheid. Wedstrijdresultaten zijn alleen een leuke bijkomstigheid. In elk ETDS doen mensen mee uit allerlei cursussen, van beginners tot topklasse, en iedereen kan een goed resultaat bereiken.

Kan ik ook zonder partner meedoen? Natuurlijk, geen probleem! Schrijf je in als blind-dater en je kan op vrijdagavond, tijdens het blind-date programma een partner zoeken voor één of beide wedstrijden. Een groot deel van de deelnemers zal blind-daten. Voor (beginnende) dames is het wel aan te raden van te voren een partner te zoeken. Ervaring leert dat heer/dame verdeling meestal niet 100% overeen komt.