Gender in de Blender Dansavond

Hebben jullie er ooit aan gedacht hoe het zou zijn om deel uit te maken van het andere geslacht? Hebben jullie het ook oneerlijk gevonden dat de andere sekse bepaalde kenmerken, eigenschappen en voordelen hebben? Voordelen waarvan je dacht dat je ze nooit zou kunnen gebruiken of ervaren? Heb je daar heel heel misschien ooit over gedroomd? Klinkt het spannend om met andere geïnteresseerden je fantasieën te delen?

Op woensdag 20 april zal je wens uitkomen! Grijp je kans, doe mee en kom naar de Gender in The Blender Dansavond (start om 21:30). Vergeet je niet gepast te kleden (= verplicht), maar houd het netjes. Er is een prijs voor de beste outfit en een miniwedstrijd voor de beste danskunsten (in tegengestelde rollen)! Wie weet wat er tijdens deze avond allemaal zal gebeuren…