Speciale lesweek

Inschrijven is mogelijk op de lijsten die buiten de grote danszaal hangen voor 13 mei.

Dinsdag 17 mei: Lindy Hop Workshop, Speciale Lesweek Lente 2016
Tijd: 20:00-21:30
Prijs: €2,-*
Leraren:  Robert Cullen & Chantal Woltring
Locatie: Grote Danszaal, Bunker

Lindy Hop is een Afro-Amerikaanse dans die ontstond in New York City in de late jaren twintig en vroege jaren dertig. Het voornamelijk een samensmelting van jazzdans, tapdansen en charleston. Tijdens deze les zullen jullie de basis van Lindy Hop leren kennen maar ook al een paar indrukwekkende moves oefenen! Kijk maar eens op de website van de gast-docenten voor meer info over Lindy Hop en een paar filmpjes!

www.lindyhopeindhoven.nl

*Betaling aan het begin van de workshop

Woensdag 18 mei: Poolen
Ze zeggen in het alledaagse leven dat de grootte van de stok niets uitmaakt maar bij deze activiteit is een grote stok hebben toch wel handig. Ik heb het natuurlijk over Poolen. Op Woensdag 18 Mei ben je van harte welkom om met ons lekker een avondje te gaan Poolen bij het Rex Snooker & Pool club aan het Stationsplein 2A. De prijs die we vragen is €5,- per persoon en dit is inclusief 1 drankje. Je kan je registreren door het formulier dat buiten de Grote Danszaal hangt in te vullen. We verwachten je dan om 20:00 bij de ingang van de Pool Club en het zal tot ongeveer 22:00 duren. En maak je geen zorgen de stokken zijn inbegrepen ;).

Donderdag 19 mei: Pubquiz
Tijdens de speciale lesweek zal er op donderdag 19 mei een pubquiz plaats vinden! Een avond vol plezier, lachen ‘’Oh ja’ momentjes! Gezelligheid gegarandeerd!! De Pubquiz zal in het Engels zijn.

Inschrijven kan op de inschrijflijst die bij de grote danszaal hangt. De kosten bedragen €5,00 inclusief een drankje, te betalen voorafgaande de pubquiz. We verzamelen om 19:30 voor het restaurant ‘’Carrousel’’ (Markt 35, Eindhoven) De Pubquiz zal rond 23:00 zijn afgelopen.

Vrijdag 20 mei: Feest
Er zal een gezamenlijke feest met 4 verenigingen plaatsvinden: Cosmos, Impulsao, AEGEE en Footloose. Deze verenigingen hebben afgesproken een groot feest aan het einde van de week te geven inclusief o.a. snoep, muziek, dansen en speciale acts/workshops die ook georganiseerd worden door deze verschillende verenigingen. Deze avond zullen zij dan ook laten zien wat zij in huis hebben. Dit grote feest is nog steeds in de maak, meer informatie zal dan ook in de komende weken volgen!