Ben jij een enthousiaste stijldanser of hiphopper?

Ben jij een enthousiaste stijldanser of hiphopper?

Vind jij het stijldansen of hiphopdansen zo leuk en wil je hier meer mee doen, dan kan de wedstrijd commissie misschien iets voor je betekenen. Wij faciliteren het meedoen aan wedstrijden door Nederland voor stijldansers en sinds kort ook voor hiphoppers. Wil jij aan anderen laten zien  wat je kan en jezelf pushen om beter te worden, dan is wedstrijden een leuke manier om dit te doen. Wil je meer informatie dan kan je de wedstrijdcommissie mailen op wc@esdvfootloose.nl of een van ons aanspreken, we zijn meestal aanwezig op de dansavonden en Wendy is aanwezig tijdens Hiphop 1. Binnenkort hangen we buiten de grote danszaal aan de muur een schema op van wedstrijden in de buurt voor zowel stijldansers als hiphopdansers.

Met vriendelijke groeten, de wedstrijdcommissie,

Veerle, Esther, Melanie, Lisa, Melissa en Wendy

 

—————————-English——————————-

Are you an enthousiastic ballroom- or hiphopdancer?

Do you enjoy ballroomdancing or hiphopdancing so much that you want to do more, then perhaps the competition committee can be usefull for you. We facilitate the participations in competition throughout Holland for ballroom dancers and since recently also for hiphop dancers. Do you want to show others what you can do and push yourself to get better, then competitions are a fun way to do this. Do you want more information than you can email the competition committee at wc@esdvfootloose.nl or speak to one of us, we are generally in attendance on the dance evenings and Wendy is in attendance in hiphop 1. Soon we will hang a competition schedule on the wall outside the large dancehall with competitions in the area.

Kind regards, the competition committee,

Veerle, Esther, Melanie, Lisa, Melissa and Wendy