NTDS 2017

ENGLISH BELOW

 

Het NTDS is alweer bijna, wil je meer informatie over wanneer het is en hoe je meekan, lees dan verder. Het thema is … Superhelden, dus zoek je spandex alvast op!

Beste leden,

Op 3-5 Maart is het NTDS (Nederlands Toernooi voor Dansende Studenten) weer en deze keer is het thema Superhelden. Het NTDS is een gezellig weekend met verschillende toernooien  maar met vooral veel vrij-dansen en plezier. Je leert stijldansende studenten van verenigingen van heel Nederland  kennen en kan het hele weekend  met iedereen dansen. In tegenstelling tot normale wedstrijden hoef je geen danspartner mee te nemen, deze kan je daar gewoon op de eerste avond vinden, wil je wel je danspartner meenemen mag dit uiteraard ook. Deze keer wordt het NTDS in Amsterdam gehouden. Op www.ntds.nl kan je alle informatie hierover vinden. Inschrijvingen gaan dit jaar een beetje anders, ieder lid dat mee wil moet zichzelf  inschrijven en dus niet een mail naar teamcaptain sturen. Inschrijven kan via de onderstaande link vanaf Maandag 12 December 2016 11:00.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-IIkP_OnRa7DZVh09nZI2-RfOK_q4B3BeAdGBINlA5nnUcw/closedform

 

Betalingen lopen wel via Footloose, dus wil je meegaan maak dan het correcte bedrag over naar ESDV Footloose op NL85ABNA0593527771. Als je voor 28 December 2016 ingeschreven bent en betaald dan kost het je 40/45 euro als je (PHD)student/geen-student bent hierna kost het 45/50 euro als je (PHD)student/geen-student bent. Er zijn maar 300 plaatsen en ervaring leert dat dit snel kan gaan dus twijfel niet te lang. Tot dan!

 

Met vriendelijke groeten,

Teamcaptains ESDV Footloose.

Veerle, Melissa en Wendy.

 

————————————————————————————————

The NTDS is almost here again, do you want more information about where it is and how to sign up then read on. The theme is ….. Superhereos, so go find your spandex!

Dear members,

On 3-5 March the NTDS (Dutch Tournament for Dancing Students) is again and this time the theme is Superhereos. The NTDS is a fun weekend with different competitions but mostly with a lot of free-dancing and a lot of excitement. You can meet ballroom dancing students form associations all over Holland. Unlike other competitions you don’t need to bring a dance partner, because you can find one on the first evening. However if you want to bring your dance partner you are of course welcome to do so. This time the NTDS will be held in Amsterdam. For more information please visit www.ntds.nl . Registrations are a bit different this year, members have to register themselves so don’t send an email to the teamcaptain but click on the link below. Registration opens on Monday 12 December 2016.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-IIkP_OnRa7DZVh09nZI2-RfOK_q4B3BeAdGBINlA5nnUcw/closedform

 

Payments do still go via Footloose, so if you want to go please transfer the correct amount to ESDV Footloose on NL85ABNA0593527771. If you register and pay before 28 December 2016 it costs 40/45 if you are a (PHD)student/non-student and alter it costs 45/50 if you are a (PHD)student/non-student. There are only 300 places and experience tells us that they go fast, so don’t hesitate to long. See you then!