Footloose dansers gezocht voor Strijd om Stukafest

Studium Generale en Stukafest(Studenten Kamer Festival) Eindhoven zoeken enthousiaste Footloose studenten voor de Strijd om Stukafest op donderdag 12 januari. De Strijd om Stukafest is een avond in het Gaslab waarop verschillende acts een optreden van 10 minuten verzorgen voor het publiek. Het Gaslab wordt die avond ingericht als twee kleine “studentenkamers” om alvast in de Stukafeststemming te komen. Een act kan van alles zijn goochelen, poëzie, spoken word, verhalen vertellen/voorlezen, theater, dans, cabaret, etc. etc. Alle acts worden beoordeeld door een jury en de beste act wint een optreden op Stukafest Eindhoven op 15 februari. Ben jij de persoon die het aandurft?

Uiteindelijk wordt op 15 februari Eindhovense studentenkamers omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater en alles wat daar tussenin zit centraal staan. Bezoekers kiezen drie acts om te bezoeken en fietsen van kamer naar kamer voor een avondje vol cultuur. Degene die wint op 12 januari speelt op 15 februari op één avond drie voorstellingen van een half uur, telkens voor een nieuw studentenpubliek!
Voel je je aangesproken om je talent te uitten? Stuur voor het eind van de jaar een mail naar: e.kalken@tue.nl Ten slotte mag je ook altijd komen kijken op 12 januari!