Valentine at Footloose

English Below!

Lieve Footloose leden,

Valentijnsdag wordt niet vergeten bij Footloose.

Je kunt vanaf nu liefdesbrieven, lieve berichtjes en/of gedichten schrijven voor je geheime liefde. In de Grote Danszaal liggen genoeg papier en enveloppen zodat iedereen iets kan sturen naar zijn of haar Valentijn. Daarnaast zal er een “Love Box” staan waarin de met liefde gevulde enveloppen kunnen worden ingestopt. Schrijf de naam van jouw Valentijn op de envelop, zodat deze goed wordt afgeleverd.

De “Love Box” zal op Valentijnsdag worden geopend om 18:30. Dan zullen wij de liefdesbrieven afgeven aan de gelukkige mensen.

Met veel liefde,
De Activiteiten Commissie

P.S. Wees niet getreurd als je geen geheime liefde hebt. Je kan altijd een lief berichtje sturen naar alle Footloose leden, het bestuur, de AC etc.

————————————————

Dear Footloose members,

The activity committee is giving you all the chance to send a valentines message to your secret or not so secret lover. As from today we will provide paper and envelopes. It is up to you to write a lovely message to your crush.

Put your message in the envelop and write the name of your crush on it. Put the envelope in the love box in the big dancehall.

On Valentine’s day at 18:30 we will open the box and deliver the envelopes to the lucky people.

With Love,
The Activity Committee

P.S. If you don’t have a secret valentine don’t be disappointed, you can always write a love letter or a sweet message to all Footloose members, the board, activities committee, etc. These will also be shared!

————————————————