NSK Podiumdans

De voorbereidingen voor het NSK Podiumdans 2017 zijn in volle gang! Het NSK Podiumdans zal je misschien wel bekend in de oren klinken, misschien ook niet. Dit bericht geeft meer informatie over het NSK, zodat je er een beter beeld van krijgt. We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien tijdens het NSK!

Wat?

Het Nationaal Studenten Kampioenschap Podiumdans, beter bekend als het NSK Podiumdans, is een landelijke wedstrijd waar teams uit alle steden van Nederland om de titel “Nederlands Studentenkampioen Podiumdans categorie X 2017″ strijden. Zoals de titel al aangeeft, zullen alle dansteams moeten bestaan uit studenten. Een gevarieerde wedstrijd, omdat er veel verschillende stijlen en niveaus te bewonderen zijn. Naast het competitieve gedeelte is het NSK ook vooral heel erg leuk en gezellig! Er is namelijk niet alleen de wedstrijd, maar het NSK duurt een heel weekend lang.

Waar en wanneer?

Het NSK valt dit jaar in het weekend van 22 & 23 april en wordt georganiseerd door DanceNation, wat betekend dat het plaats zal vinden in het Brabantse Tilburg. Zoals je ziet, is het NSK verspreid over 2 dagen. Op zaterdag 22 april zal de wedstrijd plaatsvinden, met daaropvolgend een feest. Vervolgens kan je met je hele dansteam blijven slapen in het sportcentrum. De zondag zal ingevuld worden met verschillende workshops.

Deelname

De inschrijvingen zijn geopend! Om deel te nemen kan je zelf een dansteam samen stellen of je kan je met je hele dansgroep opgeven voor het NSK. Voor deelname wordt een bijdrage van €30 per danser gevraagd. Hiervoor hoef je je de rest van het weekend nergens meer druk om te maken; een slaapplek, eten, drinken, alles wordt voor je geregeld! Als je wilt deelnemen met je team, is het handig om te weten waar je dans aan moet voldoen. Hiervoor verwijs ik je graag naar ons wedstrijdreglement, welke je kan vinden op onze website: https://nskpodiumdans.wordpress.com/inschrijfformulier/regelement/

De inschrijvingen zijn geopend en sluiten 5 maart weer! Je hebt dus nog even tijd om je team bij elkaar te zoeken, maar wacht niet te lang!

Voor de snelle beslisser: via de volgende link kom je bij het inschrijfformulier terecht https://docs.google.com/forms/d/1hrrkBX8R-o-OduFd5cyJNn9LLHBcyW6jlo5MAcn916Y/viewform?edit_requested=true#start=invite

Contact

Mocht je nu nog vragen hebben, kan je altijd een mailtje sturen naar het volgende e-mailadres: nskpodiumdans@gmail.com. Mocht je nog wat meer informatie willen, kan je onze website bekijken: https://nskpodiumdans.wordpress.com/

Daarnaast zijn wij ook actief op Facebook (https://www.facebook.com/nskpodiumdans/?fref=ts) en Instagram (nskpodiumdans)! Volg ons op deze kanalen voor de laatste info en updates over het NSK. Verder zouden we het natuurlijk super leuk vinden als je ook even vrienden wordt met Nico, mocht je dat nog niet zijn: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007634564787&fref=ts

 

We hopen jullie allemaal terug te zien bij het NSK Podiumdans 2017!