NSK Podiumdans 22-23 april 2017, Tilburg

Beste Solo dansers,

Op 22 & 23 April wordt er een tof evenement georganiseerd speciaal voor studenten die solo dansen. Namelijk het NSK podiumdans, dit is een weekend voor solo dansers om te laten zien wat ze kunnen maar vooral ook andere solo dansers te leren kennen. Ook is het mogelijk voor solo dansers van alle niveaus om mee te doen aan wedstrijden, workshops te volgen maar vooral veel plezier te hebben met andere studenten die solo dansen uit heel Nederland.

Dit jaar wordt het NSK podiumdans gehouden in Tilburg en de kosten zijn 30 euro per persoon (mocht je aan meer dan een wedstrijd willen meedoen dan zijn de kosten hoger tot een maximaal van 45 euro). De wedstrijd is bedoeld voor groepjes vanaf 5 personen en de dans moet tussen de 1,5 en 3 minuten zijn. De wedstrijden worden gehouden op zaterdag, ‘s avonds zal er een groot feest zijn en zondag is gevuld met allerlei verschillende workshops die bij de prijs bij in zijn begrepen. Verder is eten en drinken en slaapplaats in de slaapzaal ook inbegrepen.

Ook als je niet mee wilt doen aan de wedstrijden kan je gezellig meegaan naar het weekend om je Footloose vrienden aan te moedigen en mee te doen aan de workshops en het feest. De kosten hiervoor bedragen 20 euro per persoon. Meer informatie is te vinden op hun website : https://nskpodiumdans.wordpress.com/ en hun facebook pagina NSK podiumdans 2017.  Als je interesse hebt stuur dan een mail naar wc@esdvfootloose.nl zodat we kunnen kijken wie er allemaal mee willen.

Met vriendelijke groeten, de Wedstrijd commissie.