Announcement: next week (27th-31st) no dance lessons

Let op:

Beste leden,

I.v.m de activiteiten week zijn er komende week (de 27e tot 31e) geen danslessen. Wel zijn er een heleboel leuke activiteiten ingepland! Zoals een Rock ‘n Roll workshop, een Dine & Dance en de week wordt afgesloten met het Scala Gala Dus neem een kijkje op de website naar de activiteiten, en kom vooral met zo veel mogelijk meedoen!

Tot volgende week!


Beware of:

Dear members,

Due to the activity week there will be no dance lessons next week (the 27th till 31st). However, there are a lot of fun activities planned! For example, a Rock ‘n Roll workshop, a Dine & Dance and the week will be wrapped up with the Scala Gala. So please take a look at the activities on our website and definitely come join as many as possible!

See you next week!