Leden gezocht voor dansgerelateerde voorstellingen!

Hallo lieve Footloose leden,

Ik hoop dat jullie net als wij heel veel plezier halen uit jullie dansen. Het is niet alleen sport maar ook een beetje ontspanning, gezelligheid en nog veel meer!

Wij willen heel graag dit super leuke gevoel ook met anderen delen en daar hebben we jullie hulp bij nodig! Footloose is namelijk op zoek naar leden die enthousiast zijn om dansgerelateerde voorstellingen of leuke demo’s te organiseren.
Heb je een groot netwerk en vindt je het leuk om projectjes binnen te halen of wil je misschien liever meedenken over aankleding van de zaal of wil je misschien alleen meehelpen vrijwilligen. Een grote of kleine rol, we willen jullie er graag bij! Een eerste project is al binnen, wil je de organisatie hiervan leiden en zorgen dat het een spektakel wordt? Voor meer informatie over dit initiatief stuur een mail naar bestuur@esdvfootloose.nl

Groetjes namens het 27e bestuur,

Willem Prajitno