At Bunker’s End

Aan al het goeds komt een eind. Na vele jaren studentencultuur in de Bunker is nu toch echt ook het einde daarvan in zicht. Daarom gaan wij als middendeel samen nog één maal alles op zijn kop zetten om zo, met alle studenten van cultuurverenigingen, een waardig afscheid te geven aan onze bunker. De week na de tentamens barst het spektakel los, met activiteiten en feesten van dinsdag 11 juli tot en met donderdag 13 juli:

Dinsdag 11 juli beginnen we de activiteiten met een pubquiz. Zowel algemene kennis als Bunker kennis zal getoetst worden tijdens de quiz.

Deelnemen kan in groepjes van 4 tot 7 personen.

Woensdag 12 juli is er overdag een grootse Battle of the Bunker. Strijd in groepen van 5 tegen elkaar in een doldwaze tocht door de Bunker, er omheen, op de universiteit en in de stad. Groepen mogen bestaan uit leden van dezelfde vereniging, of uit gemengde teams. Na de inspannende Battle en voordat het avondprogramma begint kan er gezamenlijk gegeten worden om vervolgens de Bunker door te struinen tijdens een pub crawl.

Donderdag 13 juli is er ‘s middags een heus Bunkerfestival met verschillende activiteiten en live muziek, voor en door de Bunker verenigingen. Als laatste zal er nog een slotfeest zijn At Bunker’s End, met als thema: Countdown to lift-off.

Aanmelden kan via https://tiny.cc/bunkersend en houd de facebook pagina in de gaten voor updates:

https://www.facebook.com/events/769691909866142

De activiteiten worden georganiseerd voor en door de verenigingen uit het middendeel van de Bunker. Hiervoor is nog extra hulp nodig in de organisatie en uitvoer. Stuur een mailtje naar bunkerafscheid@studentencultuur.nl om het verenigingsbrede team een handje te helpen.