Oproep vrijwilligers Intro 2017

Maandag 21 augustus t/m donderdag 24 augustus is er weer de Bachelor Introductie week van de TU/e! Ook ESDV Footloose is hier van de partij en we zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Hieronder kan je het programma vinden en via het google formulier kan je je opgeven om te helpen bij verscheidene activiteiten. Het is geen probleem als je niet tijdens de gehele activiteit aanwezig kan zijn. Alle hulp is welkom!

Google inschrijfformulier

Bachelor intro 2017

Maandag 21-8 promotie op het limbopad 9:00-10:00

De eerste ochtend zullen alle verenigingen de introkids verwelkomen op het limbopad. Hierbij hopen we met zoveel mogelijk van onze leden in Footloose shirtjes te staan en flyers uit te delen.

Dinsdag 22-8 promotie op het Groene Loper Festival 12:30-17:00 (Flux veld TU/e)

Footloose krijgt een plekje op het Groene Loper Festival. Hier zullen we met een spelletje staan en informatie verschaffen aan introkids.

Dinsdag 22-8 optreden op het podium op het Groene Loper Festival (Flux veld TU/e)

Er zal een podium bij het festival staan waar wij een half uur gebruik van mogen maken. Ergens tussen 13:00 en 14:30. Wanneer is nog niet bekend, maar moet nader met Q en Studentproof worden afgesproken. Dus wil je graag optreden met je dansgroep of een mini workshop geven, laat het ons weten! De exacte grootte en type vloer is helaas nog niet bekend.

Woensdag 23-8 informele workshops geven aan intro groepjes tijdens Student Life Tour 9:30-17:00 (Auditorium)

Tijdens de Student life tour kunnen intro groepjes bij Footloose langskomen voor een mini workshop(10-20 min). Hiervoor zoeken we workshopgevers! Deze workshops zijn erg informeel en gaan meer om de fun. We willen graag workshopgevers indelen in slots, dus mocht je bijvoorbeeld een uurtje tijd hebben, laat het ons weten!

Woensdag 23-8 dansavond in de bunker 22:00-eind

Voor de dansavonden zoeken we dj’s, een fotograaf, bhvers en verder mensen die toezicht willen houden zodat er bijvoorbeeld geen bier op de vloer komt. Verder zijn leden hier ook gewoon welkom om lekker te komen dansen.

Donderdag 24-8 formele workshops geven aan geïnteresseerden voor Footloose 12:00-18:00 (Auditorium)

Dit zijn formele workshops (70 min) waar introkids zich voor kunnen inschrijven. Mocht interesse hebben om een van deze workshops te geven, laat het ons snel weten, dan kunnen wij de stijlen alvast aan de introkids bekendmaken.

Donderdag 24-8 dansavond in de bunker 22:00-eind

Voor de dansavonden zoeken we dj’s, een fotograaf, bhvers en verder mensen die toezicht willen houden zodat er bijvoorbeeld geen bier op de vloer komt. Verder zijn leden hier ook gewoon welkom om lekker te komen dansen.

 

De week erna is de Master Intro waar we ook nog vrijwilligers voor zoeken. Hieronder het programma:

Dinsdag 29-8 flyeren in de pauze (TU/e)

Woensdag 30-8 flyeren in de pauze (TU/e)

Donderdag 31-8 promotie kraampje infomarkt 10:00-12:30 (sportcentrum)

Vergelijkbaar met het Groene Loper Festival van de bachelor intro.

Donderdag 31-8 workshops 13:45-14:45 en 15:00-16:00 (Bunker)

Vergelijkbaar met de formele workshops van de bachelor intro.

Google inschrijfformulier