Wanted: Scala Gala Committee

Na het succes van vorig jaar willen we heel graag weer een gala organiseren voor heel Scala, dus we zijn op zoek naar commissieleden! Net als tijdens de vorige editie zijn we op zoek naar commissieleden vanuit meerdere verenigingen, zodat iedereen erbij betrokken wordt. De commissie wordt in de komende periode opgestart en het gala zal waarschijnlijk plaatsvinden in mei of juni. Ben je geïnteresseerd, heb je nog vragen of wil je dolgraag meehelpen om een fantastisch gala mogelijk te maken? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar info@esdvfootloose.nl!

We are looking for committee members! After the success of last year we would love to organize a gala for the scala associations once more. Like last edition, we are looking for committee members from multiple associations, so everyone is involved. The committee will be set up in the upcoming period and the gala will be held in May or June. Are you interested, have some questions or gladly want to help make possible a fantastic gala? Let us know and send an email to info@esdvfootloose.nl!