Kookcommissie

Lijkt het jou ook zo gezellig om met andere Footloose leden samen te eten voor de danslessen beginnen? Dat kan nu dankzij de kookcommissie! De kookcommissie zorgt ervoor dat leden regelmatig samen gezellig ‘s avonds kunnen dineren. De commissie kookt (meestal) van maandag t/m donderdag. Je kunt gewoon aanschuiven, de koks regelen en organiseren alles.

Wil je een keer mee eten? Klik dan op de link hieronder om te kijken op welke data er gekookt wordt. Je moet je uiterlijk om 15.00 aanmelden om die dag nog mee te kunnen eten. De maaltijd kost slechts €3 (€2,50 wanneer je een strippenkaart van 5 maaltijden koopt) en zal rond 18.00 klaar zijn. Het diner vindt plaats in het bestuurshok.

Wil je een keertje koken? Neem dan contact op met een van de leden van de kookcommissie of stuur een mail naar kookcie@esdvfootloose.nl. Wanner je komt koken bij Footloose, doe je daar niet alleen je mededansers een plezier mee, maar het is ook nog eens erg leuk en leerzaam om te doen. Het kost maar een paar uur en je zit nergens aan vast. Het enige wat je hoeft te doen, is van te voren aangeven wanneer je tijd hebt en de rest is aan jou. Je krijgt de volledige vrijheid om te bepalen wat je kookt (zolang je binnen het budget blijft natuurlijk). Als je vaker wilt koken, dan kan je lid worden van de Kookcommissie, maar dat is niet nodig om gezellig een keertje te komen koken.

This content has been restricted to logged in users only. Please login to view this content.

Leden

  • Louis van Harten
  • Maaike Smits
  • Steven Wintjes
  • Nienke Idema

Interesse in een commissie?

Misschien interesse in een commissie? Klik hier om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.