Showcasecommissie

Elk jaar rond begin juni wordt de Footloose showcase georganiseerd, een jaarlijks spectaculair event waar de dansers van Footloose bewijzen hoe gepassioneerd ze zijn en wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Het afgelopen jaar was een groot succes met minstens 400 bezoekers, 110 dansers, 13 verschillende dansstijlen en 2 shows op 1 dag in het Parktheater.

De showcase commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van deze showcase. Er moet namelijk heel veel geregeld worden om zo’n show neer te zetten. Hierbij kun je denken aan het regelen van de juiste locatie met goed licht en geluid, het coördineren van een grote groep dansers en het promoten van de show. De commissie is erg uitgebreid en gevarieerd, met een knallend einde. Om dit voor elkaar te krijgen werkt een commissie van 4 tot 7 personen gedurende een groot deel van het jaar aan dit project. In het begin ligt de nadruk vooral op brainstormen voor een thema en het regelen van choreografen, terwijl halverwege en richting het einde meer nadruk komt te liggen op het regelen van praktische zaken als het communiceren met alle dansers, choreografen en de locatie medewerkers, het regelen van het programma voor de dag enzovoorts.

Je kunt ook een kijkje nemen op onze website.

Leden

  • Lisa van den Dungen
  • Emma van Hoof
  • Li Ping Trinh
  • Franka Pels Rijcken
  • Célina Vlaar
  • Inge Blaas

De voorbereidingen voor de showcase (juni 2018) zijn alweer vol aan de gang! Kom jij ons helpen?

Zie jij jezelf als een gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk persoon? Wil je graag meehelpen om de vereniging “in the spotlight” te zetten?

Klik hier om vrijblijvend meer informatie te ontvangen.