Dansschoenen

Als Footloose lid heb je een paar voordelen, zo kun je bij bepaalde winkels met korting dansschoenen kopen. Op deze pagina hebben we dit voor je op een rij gezet.

Gebruik maken van een van de aanbiedingen? Vraag aan het bestuur hoe je dit kunt doen.

Danswinkel

Danswinkel is een grote winkel en is gevestigd in Amsterdam, Den Haag en Hilversum. Ze verkopen niet alleen dansschoenen van allerlei merken, maar ook danskleding.

Bezoek je een van de winkels, dan krijg je 10% korting. Bij een grote online bestelling is het ook mogelijk om 10% korting te krijgen.

Jeanne-Marie

Jeanne-Marie is een bedrijf dat al jaren dansschoenen maakt van zeer goede kwaliteit. Je kunt bij hun dansschoenen bestellen en ontvangt ze dan thuis. Passen ze niet of bevallen ze niet, dan kun je ze retourneren. Het is ook mogelijk om de schoenen op maat te laten maken (hak, pasvorm en kleur), echter is het dan niet meer mogelijk om ze te retourneren.

In het bestuurshok liggen folders met de dansschoenen, en is er ook een prijslijst aanwezig.

Je krijgt bij Jeanne-Marie 10% korting als je lid bent van Footloose.

Queene

Queene is een winkel in dansschoenen en danskleding in Eindhoven. Als Footloose-lid krijg je bij Queene 15% korting op DSI en Supadance, 10% korting op Ray Rose en Dance Natural, en op de QueenE dansschoenen ontvang je 15% korting. Aida’s en schoenen uit de sale zijn uitgesloten van korting. Bij deze kortingsactie gelden de stempels voor de klantenkaart niet.

Vraag het bestuur naar meer informatie als je interesse hebt!